mavic mini 2
DJIHABERLER

DJI Mini 2 Fly More Combo Buna Değer mi?

3.8kviews

DJI Mini 2 satın almak ve Fly More Combo‘nun buna değip değmeyeceğini merak mı ediyorsunuz? DJI Mini 2 Fly More Combo‘nun neleri içerdiğini, kimin için olduğunu ve ekstra paraya değip değmeyeceğini analiz etmek için buradayız.

DJI Mini 2 Fly Combo Buna Değer mi?

DJI Mini 2 Fly More Combo, ihtiyacınız olan tüm temel aksesuarlarla donatılmış kompakt ve hafif bir drone sunar! Fly More Combo‘nun buna değer olup olmadığını mı merak ediyorsunuz?

İhtiyacınız olan her şeyi tek bir pakette almak istiyorsanız, DJI Mini 2 Fly More Combo, paranızın karşılığını en iyi şekilde almanızı sağlar. Ekstra küçük bir miktar para karşılığında, piller, şarj merkezi, taşıma çantası ve daha fazlası dahil olmak üzere sahip olmanız gereken tonlarca aksesuar alacaksınız!

Aksesuar DJI Mini 2 DJI Mini 2 Combo Fly More Combo
DJI Mini 2 Akıllı Uçuş Pili × 1 × 3
DJI Mini 2 Pervaneler (Çift) × 1 × 3
RC Kablosu (Standart Mikro-USB Konektörü) × 1 × 1
RC Kablosu (USB Type-C Konektörü) × 1 × 1
RC Kablosu (Yıldırım Bağlantısı) × 1 × 1
Kontrol Çubukları (Çift) × 1 × 1
Mavic Mini Tornavida × 1 × 1
DJI Mini 2 Vidalar × 6 × 18
Mavic Mini Gimbal Koruyucu × 1 × 1
İletişim Kablosu-USB-C × 1 × 1
DJI Mini 2 Pervane Tutucu / × 1
DJI Mini 2 Kılavuzları × 1 × 1
DJI Mini 2 Çift Yönlü Şarj Merkezi / × 1
DJI 18W USB Şarj Cihazı / × 1
DJI Mini 2 Omuz Çantası / × 1

 


DJI Mini 2 Fly More Combo’da neler var?


3 Akıllı Uçuş Pili

Hepimiz stressiz ve kolay bir uçuş deneyimi istiyoruz ve bunu başarmak için ekstra piller gerekiyor. DJI Mini 2 Fly Daha Combo toplam uçuş süresinin 93 dakika sağlamaktadır üç Akıllı Uçuş Piller dahildir. Sadece 30 dakika sonra yeniden şarj olmak için durmak yerine, bu destansı çekimleri yakalamak için bir buçuk saatten fazla zamanınız olacak. Ayrıca, Fly More Combo‘yu satın almak, yalnızca pillerle zaten kendini ödedi.

İki Yönlü Şarj Merkezi

İki Yönlü Şarj Hub’ı, üç DJI Mini 2 pilinin tümünü sırayla otomatik olarak şarj etmenizi sağlar . Bu, aynı anda şarj edilebildikleri için bir seyahate veya uzun bir oturuma hazırlanmanın basit ve rahat olmasını sağlar. Ek olarak, bu şarj cihazı bir güç bankası olarak kullanılabilir, böylece hareket halindeyken diğer cihazları da şarj edebilirsiniz!

Bir daha asla çekiminize son veren kırık bir pervane hakkında endişelenmeyin. DJI Mini 2 Fly Daha Combo pervanelere üç çift ile birlikte geliyor. Bu ekstra ekleme özellikle yeni başlayanlar için uygundur, ancak her seviyedeki pilotların çoğu sonunda kırık pervanelerle karşılaşacaktır. Bunları taşıma çantanızda sakladığınızdan emin olun, böylece gerektiğinde pervaneleri kolayca değiştirebilirsiniz!

Pervane Tutucusu

Birlikte verilen pervane tutucusu ile seyahat etmeyi daha da kolaylaştırın. Bu, nakliye ve depolama sırasında pervanelerinizin güvenli ve emniyetli kalmasını sağlayacaktır.

Sırt çantası

Üstüne üstlük, DJI Mini 2 Fly More Combo , ihtiyacınız olan her şeyi taşımak için bir taşıma çantasıyla birlikte gelir: mini drone’nuz (hem DJI Mini 2 hem de Mavic Mini ile uyumludur), Çift Yönlü Şarj Merkezi, uzaktan kumanda, Osmo Action veya DJI Pocket 2 gibi diğer küçük aletler için artı oda. Bu pratik omuz çantası, gündüz çantası olarak kullanılabilir, ancak aynı zamanda bir sırt çantasına veya çantaya atılabilecek kadar küçüktür.


DJI Mini 2 Fly More Combo Kimler İçin?

Yeni başlayanlar:

DJI Mini 2 Fly Daha Combo acemi el ilanları için mükemmel insansız kiti. Bu mini drone sadece manevra yapmak için süper kolay değil, aynı zamanda sadece bir dokunuşla güzel, sinematik çekimler oluşturmak için Otomatik Kalkış, Otomatik Eve Dönüş ve QuickShot seçenekleri gibi başlangıç ​​dostu birçok özelliğe sahip. Temel Fly More Combo aksesuarları ile, yeni başlayanlar ekstra pillerin kullanımıyla daha fazla pratik yapabilir ve herhangi bir kaza durumunda ekstra pervanelere sahip olur.

Gezginler:

Bu hafif ve kompakt drone kiti, ister nehre gidiyor olun, ister bazı dağları ölçeklendirin, her tür yolcu için mükemmeldir. Uzatılmış uçuş süresi, bu destansı çekimleri yakalamak için size bolca zaman verecektir ve bir bonus olarak, bu mini drone çoğu ülkede kayıt gerektirmez ve uçarken daha az güçlük sağlar.

Profesyoneller:

Küçük boyutu ve düşük ağırlığı nedeniyle DJI Mini 2 , yedek bir drone olarak sahip olmak için idealdir. Bu güçlü mini drone, net ve renkli çekimler yapmanızı sağlayacak mükemmel video kalitesine (4K / 30fps video) sahiptir.

Aileler:

Kıyıdaki aile yol gezilerini veya göle günlük gezileri yakalayın. DJI Mini 2, ister vahşi yaşamda çekim yapıyor olun ister çocuğunuz futbol maçında gol atıyor olsun, uzaktan çekim yapmanıza olanak tanıyan 4x Zoom’a sahiptir. QuickTransfer, güzel içeriğinizi sosyal medyaya kolayca yüklemek veya ailenize ve arkadaşlarınıza göndermek için indirmenize olanak tanıyan bir başka harika DJI Mini 2 özelliğidir.

DJI Mini 2 Fly Daha Combo uçmayı öğrenmek için her zaman istedim başlayanlar için idealdir, formda yakalama anılar isteyen bir hafif ve kompakt drone kiti yedek bir plana ihtiyacımız, profesyoneller ve kimseyi istiyorum gezginler çarpıcı, yüksek kaliteli görüntüler. DJI Mini 2, selefi Mavic Mini gibi hala düşük maliyetli ve aynı zamanda güvenilir ve kullanışlıdır. Ekstra aksesuarlarla DJI Mini 2 Fly More Combo, bu tatil sezonunda kendiniz veya sevdikleriniz için mükemmel bir hediye!

ŞİMDİ SATIN AL

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x