HABERLER

DJI Avata 2 Başlangıç Seviyesindeki FPV Pilotlarına Profesyonel Beceri

158views

DJI Avata 2 ile Tamamen sürükleyici uçuş deneyimi, sezgisel hareket kontrolü ve kolay taklalar, yuvarlanmalar ve sürüklenmeler.

Sivil dronlar ve yenilikçi kamera teknolojisinde dünya lideri DJI, bugün DJI Avata 2’yi tanıtıyor. Heyecan verici, gösterişten uzak bir deneyim sunan kullanıcılara daha güvenli, tamamen sürükleyici, geliştirilmiş FPV uçuş deneyimi ve görüntü kalitesini artırmak için yükseltilmiş bir sensör sunuluyor. ve uçuş süresi arttı.

DJI Kreatif Direktörü Ferdinand Wolf, “İki yıldan kısa bir süre önce, insanların FPV uçuşunun neredeyse vücut dışı deneyimini benimsemelerine ve keşfetmelerine yardımcı olduk” dedi. “DJI Avata 2, herkese kolay taklalar, yuvarlanmalar ve sürüklenmelerle bir profesyonel gibi uçma şansını sunarak bunu daha da geliştiriyor. Kullanıcılara, hiçbir çaba gerektirmeden mevcut en iyi FPV deneyimlerinden birini sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

DJI Avata 2 piyasaya sürüldü ve yeni DJI Goggles 3 ve DJI RC Motion 3 ile eşleşecek şekilde tasarlandı.

DJI Goggles 3, ayarlanabilir diyoptrilere, 10 bitlik gelişmiş ekranı destekleyen iki mikro OLED ekrana, 100Hz’e kadar yenileme hızına ve ultra düşük gecikmeli iletim özelliğine sahiptir. Çevredeki ortamı gösteren ve aynı zamanda uçaktan gelen canlı yayının da üst üste bindirilebildiği binoküler kameralarla donatılan pilotlara, gözlüklerini çıkarmaya gerek kalmadan zahmetsiz durumsal farkındalık veriliyor. Bu Gerçek Görünümlü PiP (Resim İçinde Resim) teknolojisi hem sürükleyici deneyimi hem de güvenliği artırır.

DJI RC Motion 3 ile kolay ACRO1

DJI RC Motion 3 ile birleştirildiğinde, yeni pilotlara zorlu hava akrobasi hareketlerini kolaylıkla gerçekleştirerek takla atma, sürüklenme ve yuvarlanma gücü veriliyor. RC Motion 3 joystick’e tek bir dokunuşla süzülürken, dalış yaparken veya yuvarlanırken destansı görüntüler yakalanabilir.

Tek Tuşla Çevirme: 360 derecelik ön/arka çevirmelerle görüntülere yeni dokunuşlar ekleyin.
Tek Tuşla Döndürme: 360 derece sola/sağa döndürmeyle çekimlere akıl almaz bir sihir katın.
Tek Tuşla 180 Derece Kayma: Nesnelerin yanından 180° dönen ve hızla uzaklaşan yüksek hızlı yanal sürüklenmelerle çarpıcı görsel efektler elde edin.

DJI Avata 2 Geliştirilmiş Görüntü Kalitesi

Önceki modelden daha büyük bir görüntü sensörüne sahip olan Avata 2’nin 1/1,3 inç CMOS Süper Geniş Açılı 12 MP Kamerası, mevcut dinamik aralığı genişletir ve düşük ışıklı koşulları daha büyük bir etkiyle işler. 155°’ye kadar izleme açısına sahip ultra geniş açılı lensi, benzersiz perspektifler ve gerçekten dar çekimler sağlayarak bunları geleneksel kameralı drone çekimlerinden farklı kılar. Kamera, 4K/60 fps’ye kadar sürükleyici hava fotoğrafçılığı ve HDR video çekiminin1 yanı sıra 2,7K/120 fps’de ağır çekim çekim sağlar. 10 bit D-Log M Renk moduyla donatılan DJI Avata 2, parlak noktalar ve gölgelerdeki zengin ayrıntıların yakalanmasını, post prodüksiyonda ortaya çıkarılmasını ve kolaylaştırılmış renk derecelendirmesini sağlar.

Sabit FPV

DJI Avata 2, yüksek basınçlı hava manevraları sırasında bile güçlü bir stabilizasyon algoritması ve iki DJI amiral gemisi stabilizasyon teknolojisi ile videonuzu keskin ve stabil tutar. DJI RockSteady, yüksek hızlarda veya rüzgarlı koşullarda uçarken bile genel görüntü sarsıntısını ortadan kaldırır ve DJI HorizonSteady, drone keskin bir şekilde dönse veya dramatik bir şekilde sallansa bile çekilen görüntünün ufukta kilitli kalmasını sağlar. Ayrıca, EIS ayarı kapalıyken Avata 2, çekimlerin post prodüksiyonda daha da sabitlenebilmesi için Gyroflow’u destekler.

DJI Avata 2 Kapsamlı Güvenlik

Avata 2’nin güncellenmiş entegre pervane koruması daha hafiftir ve dar alanlarda daha çevik ve daha özgür navigasyon sağlar1.

Kullanıcılara daha fazla gönül rahatlığı ve RC Motion 3 kilitleme düğmesine tek bir basışla drone’u durdurarak beklenmedik durumlarla sakin bir şekilde başa çıkma yeteneği sunuluyor. Ayrıca, drone’nun pili azaldığında veya sinyal kaybı durumunda otomatik Eve Dönüş (RTH) işlevi başlatılarak ekstra bir güvenlik katmanı eklenir1.

Uçuş stabilitesini ve güvenliğini artıran yeni binoküler balıkgözü sensörleri sayesinde artık alçak irtifa veya iç mekan uçuşları gerçekleştirilebiliyor.

Kullanıcının drone’u sırt üstü indirmesi durumunda Kaplumbağa modunu kullanarak hızlı bir şekilde tekrar havaya uçabilir. Etkinleştirildiğinde, ‘Kaplumbağa modu’, drone’u ters çevrildiğinde otomatik olarak kalkış konumuna döndürebilir.

Daha Uzun Uçuş Süresiyle Sınır Gökyüzü

Avata 2, 23 dakikalık1 maksimum uçuş süresine sahiptir ve PD hızlı şarjı destekler, böylece mümkün olan en kısa sürede yeniden şarj edilebilir ve gökyüzüne yedeklenebilir. Ayrıca, yeni İki Yönlü Şarj Merkezi1, kalan gücün birden fazla pilden en yüksek şarj seviyesine1 sahip olana aktarılmasına olanak tanıyan ve kritik anlarda “ekstra pil” sağlayan bir güç biriktirme işlevine sahiptir.

Yeni O4 video iletimi, 13 km’ye kadar maksimum video iletim mesafesi1, 24 ms1 kadar düşük bir iletim gecikmesi, 1080p/100fps yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi ve 60Mbps1 maksimum iletim bit hızı sunar. İki verici, dört alıcı, dört anten tasarımı, güçlü parazit önleme performansı sağlar ve pilotların ek endişeler olmadan tamamen uçuşlarına odaklanmasına olanak tanır.

Paylaşmak önemsemektir

FPV‘nin heyecanını paylaşmak artık daha kolay. Avata 2’den gelen DJI Goggles 3 canlı yayını, DJI Fly uygulamasında1 görüntülenebilir ve 5 metreye kadar uzaklıktaki başka bir cihaza aktarılabilir1. Ek olarak, canlı yayını bir ekrana veya farklı Goggles 3 kulaklıklarına ‘İzleyici modu’ aracılığıyla paylaşmak için bir kablo kullanılabilir.

DJI Avata 2 Sorunsuz Bir Şekilde Yakalayın ve Düzenleyin

Avata 2, yaklaşık 90 dakikalık 1080p/60fps video depolayabilen 46 GB dahili depolama alanıyla donatılmış olarak gelir ve her uçuşun en iyi bölümlerinin yakalanmasını sağlar. Wi-Fi bağlantısı, akıllı telefonlara hızlı dosya aktarımına, son düzenlemeye ve bitmiş işin paylaşılmasına son derece verimli bir şekilde olanak tanır.

LightCut ile Tek Dokunuşla Düzenleme

DJI Avata 2, LightCut uygulamasına Wi-Fi aracılığıyla bağlandığında, görüntüler uygulamaya indirilmesine gerek kalmadan doğrudan düzenlenebilir. Tek Dokunuşla Düzenleme özelliği kullanılarak şık içerikler zahmetsizce üretilebilir.

Satın almadan önce deneyin

Herkes DJI Mağazası uygulamasını indirerek Sanal Uçuş bölümünde Avata 2’yi sanal olarak deneyebilir.

Artırılmış Uyumluluk

Yeni DJI Goggles 3 ve RC Motion 3, Air 3 ve Mini 4 Pro için de mevcuttur. Goggles 3’e sahip pilotlar, drone’u kontrol etmek için RC 2 ve RC-N2 gibi mevcut geleneksel kontrol cihazlarını da kullanabilirler.

DJI Avata 2 Dilediğin gibi olsun
DJI Avata 2, bir dizi farklı kombinasyon ve ekstra aksesuarla birlikte gelir.

DJI Avata 2 Fly More Combo (Tek Pil)
DJI Avata 2 drone, Goggles 3, RC Motion 3 ve daha fazlasını içerir. Bu kombinasyon, Avata 2’ye hızla başlamanızı ve sürükleyici uçuşun keyfini yaşamanızı sağlar.

DJI Avata 2 Fly More Combo (Üç Pil)
DJI Avata 2 Fly More Combo (Tek Pil) ile karşılaştırıldığında bu genişletilmiş kombinasyon ayrıca bir adet İki Yönlü Şarj Hub’ı, iki adet pil ve bir adet askı çantası içerir; menzil kaygınızı azaltan ve daha fazla uçuş keşfetmenizi sağlayan daha kapsamlı bir kurulum sunar senaryolar.

DJI FPV Uzaktan Kumanda 31
DJI FPV Uzaktan Kumanda 3, Normal ve Spor modlarına ek olarak, ileri düzey pilotların daha karmaşık becerilerde pratik yapması ve uzmanlaşması için daha uygun olan Manuel modu sunar.

DJI Avata 2 ND Filtre Seti1
Çeşitli aydınlatma koşullarının üstesinden gelmek için ND 8/16/32 filtrelerle birlikte gelir, uygun parlaklık ve kontrast sağlayarak çalışmanıza yüksek kaliteli sonuçlar verir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x