DJIHABERLER

Beklenen DJI Mavic Air 2 Güncellemesi Geldi

4.1kviews

DJI Mavic Air 2 , FocusTrack’e iyileştirmeler ve yeni DJI Care uçuş kapsamı için optimizasyonlar getiren yeni bir güncelleme aldı. Yeni özellikleri almak için, şu anda Android kullanıcıları için biraz sorun olan DJI Fly uygulamasının 1.2.4 sürümüne sahip olmanız gerekecek.

Güncelleme

DJI Fly uygulamasında iki gün önce yayınlanan güncelleme ile Mavic Air 2’nizi 01.01.0610 sürümüne taşıyacak. Güncellemeden en iyi şekilde yararlanmak için, DJI Fly uygulamasının 1.2.4 veya üzeri sürümde olması gerekir. İOS uygulaması zaten buna güncellendi, ancak Android uygulaması değil. En son Android  manuel olarak indirebilirsiniz.

Uygulamada en dikkat çekici olan bir ek, FocusTrack modunda çekim yaparken artık 1080p 48/50/60 fps’de kayıt yapabilmeniz. FocusTrack kullanılırken uygulamaya istemler de eklendi. DJI ayrıca pervanelerin ne zaman açıldığının tespitini de optimize etti.

Son olarak DJI, drone sigorta planı DJI Care’de bulunan yeni uçuş kapsamını optimize etti. 

DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Hava 2  4k 60fps video 48MP fotoğraf, ActiveTrack 3.0 dahil özellikleri ve HDR fotoğraf ve video ile DJI Mavic Air 2’nin maksimum uçuş süresi 34 dakikadır ve 10 km’ye kadar uçabilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x