Snapmaker 3D Printer
Snapmaker 3D Printer
HABERLERROBOTIKSATIN ALMA REHBERİÜRÜN İNCELEME

Snapmaker 3D Printer ile her zaman büyük baskı yapabilirsiniz!

6.1kviews

“Büyük baskılar yapabilmek için büyük bir yazıcıya ihtiyaç duymadığınızı insanlara fikir vermek istiyorum. Özgür yazılım ve bir miktar yapıştırıcı kullanımıyla herkes büyük baskılar yapabilir! ”

Büyük baskılarınız için daha büyük bir yazıcıya ihtiyacınız olduğunu düşündüyseniz, tekrar düşünmeniz gerekebilir. Süper üreticilerimizden biri olan Billz, büyük 3D modeller için delilik. Büyük bir yazıcısı var, ancak her zaman Snapmaker‘ı büyük baskıları için seçti, çünkü Snapmaker’ın sonuçları mükemmel ve daha az işlem sonrası iş gerektiriyor. “Snapmaker’ı büyük yazıcımdan daha güvenilir buluyorum.” Diyor Billz

“Snapmaker’ı aldıktan sonra, büyük parçaları modüler bir şekilde basmak için kendimi zorluyorum. Baskılarımın çoğu Thor’un çekici, Mjolnir ve stormbreaker gibi harika / DC evrenlerinden, bazıları da Süper Mario gibi iyi bilinen oyunlardan. Bu baskıların gerçek bir faydası yok, ancak kim güzel film / oyun hatıralarıyla dolu bir raf istemiyor? ”

“Tam olarak istediğim şeyi yapıyor.”

Snapmaker ile birçok şey yaptım. Bazıları yararlı ve bazıları rafa oturur ve güzel görünürler. ”

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz ve bu yıl boyunca sizinle daha fazla hikaye ve ilginç fikir paylaşmayı dört gözle bekliyorum! Diğer Snap Maker’larla paylaşılabilecek ilginç hikayeleriniz varsa, lütfen press@snapmaker.com adresine bir e-posta gönderin. Bu güzel modelleri yapabilmek için Snapmaker 3D Printer inceleyebilir hemen işlemlere başlayabilirsiniz !

Alıntı :
Snapmaker Ekibi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x