HABERLER

DJI yeni ürünü 11 Ekim’de duyuracak

1.7kviews

DJI yeni ürünü 11 Ekim‘de duyuracağını açıkladı. Yayınladığı “Reflection” adlı videonun sonunda beliren lens, DJI’ın yeni ürünün bir kamera ya da yeni bir drone olabileceğini gösteriyor.

DJI yeni ürün
(Yeni ürünü 11 Ekim’de)

Yılın bu zamanlarında daha önce olduğu gibi DJI’dan bir kez daha gizemli bir video geldi. DJI’ın yeni bir duyuru yapacağı zaman detaylar konusunda ne kadar ketum olduğunu biliyoruz. “Reflection” isimli videoyu incelediğimizde aklımıza gelen ilk şey bunun bir görüntü kayıt etme aracı olduğu oldu. DJI’ın forumlarında ve DJI hayranlarının tartıştığı çeşitli sitelerde konu ile ilgili bir çok tahmin var. 

DJI yeni ürünü bir drone olabilir

DJI, yayınladığı videoda “The Next Stage in Cinematic Vision” diyerek büyük puntolarla duyurduğu yeni ürünün oldukça ilgi çekeceğini söylüyor. Buradan anladığımız kadarıyla bu bir drone aksesuarı ya da DJI Osmo ile bağlantılı bir ürün değil. Aynı zamanda görüntülerden yola çıkarak konuşmak gerekirse bu uçabilen bir ürün. DJI, kesin olarak yeni bir kameralı drone ya da drona entegre edilebilen bir kamera duyuracak.

DJI’ın yeni ürününün Phantom 5 ya da Zenmuse X7 olması bekleniyor

DJI Forums’ta yer alan tartışmaların ardından Dronereviewsandnews‘un haberine göre bazı görüntüler sızdı ve bu görüntüler bizi Zenmuse X7’ye doğru götürüyor.

DJI yeni ürün
(Zenmuse X7 mi geliyor?)

DJI Inspire 2‘ye takılan bir kamera şeklinde ortaya çıkan fotoğraflar doğruysa sinema dünyası için büyük bir gelişme olacak. Bütün bu dedikodular kısa bir süre sonra ortaya çıkacak.