DJI Türkiye Distribütörü Kim ?
HABERLERSATIN ALMA REHBERİ

DJI Türkiye Distribütörü Kim ? Tekil Distribütör nedir ?

4.3kviews
DJI Store Mağaza Fotoğramı

Son zamanlarda çok sık karşılaştığımız bir durum da Drone satan firmaların “DJI Türkiye Distribütörü” gibi ibareleri internet sitelerinde  kullanmasıdır . Bu konuyu burada tam olarak açıklamak istedik çünkü Drone alımı yapan kişilerin bu tarz kelimelere güvenip alım yaptıktan sonra zarar görmesini istemiyoruz . Aslında bu konunun doğruluğunu dji.com internet sitesinin en alt kısmında yer alan bölümden kontrol edebilirsiniz .

Konuyu sizler araştırmadan biz konuyu birinci ağızdan sizlere anlatalım .Şuan DJI firması Dünya’da hiçbir firmaya Distribütörlük vermemektedir . Türkiye’de ise DJI Ürünlerini bir kaç firma Türkiye’ye getirmektedir .  Listeye girip kontrol edebilirsiniz . Türkiye’ye Ürünleri Direk DJI firmasından getirip son kullanıcı ve bayileri ile buluşturan firma olarak Oyuncakhobi Teknolojik Ürünler Ticaret A.Ş olarak sizlere tavsiyemiz lütfen bu tarz ibarelere itimat etmeyiniz . 

Tekil Distribütör nedir ?

Bir firmanın ürettiği ürün veya hizmetleri satmak için kullandığı firmaya Tekil Distribütör denir” ve Üretici bu ürünleri ihraç ettiği ülkede başka bir firmaya ürünleri satmaz ve sadece tek bir firma ile çalışır .

DJI Ürünlerini Türkiyeye Getiren Firmaların Listesi
DJI Ürünlerini Türkiye’ye Getiren Firmaların Listesi
4 2 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x