HABERLER

DJI Inspire 2 üretimi Inspire 3’e yer açmak için mi duruyor?

3kviews

DJI Inspire serisinin yenilenmesi gerektiğini biliyoruz. Inspire 2 drone harika bir performans sergiledi ve birçok görüntü yönetmeni onu değer açısından çok şey sunan ikonik bir cihaz olarak görüyor. Ancak Inspire 2, Inspire 3’e yer açmak için resmi olarak durduruluyor gibi görünüyor.

DJI sızıntısı @OsitaLV, DJI tarafından Çin’deki bayilerine gönderilen bir ürün durdurma bildirimine benzeyen bir şeyi paylaştı. Kabaca tercüme edildiğinde, bildirim, mevcut Inspire 2 envanteri muhtemelen Şubat 2022’de tükendiğinde, yeni stokların satışa sunulmayacağını söylüyor. Bayiler bunun yerine yeni ürün geçişi için bir strateji beklemelidir.

Hmm… bu kesinlikle bize Inspire 3 gibi kokuyor.

Önceki söylentiler, Inspire 3’ün Eylül 2022 civarında piyasaya sürülebileceğini belirtmişti. Bu zaman çizelgesi gerçekten doğruysa ve DJI yeni nesil film yapım drone’unu Sonbahardan önce piyasaya sürmezse, teknoloji devi daha taşınabilir olanı tanıtmak için bir fırsat elde edecekti. Mutlaka sahip olunması gereken bir sinematografi aracı olarak Mavic 3 Cine.

Tüm dünyada drone düzenlemelerinin sıkılaştığını unutmayalım. Örneğin Avrupa ve Birleşik Krallık’ta Inspire serisi, drone’nun konut, ticari veya endüstriyel alanlardan en az 150 m uzakta durmasını gerektiren A3 ağırlık kategorisine girer. 4/3 CMOS Hasselblad kamerasına sahip 899g Mavic 3 Cine, birçok görüntü yönetmeni için otomatik olarak daha uygun bir seçim haline geliyor.

Her durumda, Inspire 2’nin Kasım 2016’da ilk piyasaya sürüldüğünde bir dizi çığır açan özelliğe sahip olduğu inkar edilemezken, gerçekten yenilenme zamanı. Daha iyi bir pil ömrü, modern iletim teknolojisi, yerleşik FPV kamera için daha büyük bir sensör ve minimum olarak arka engellerden kaçınmayı düşünüyoruz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x