DRONEHABERLER

DJI, Drone Verilerini Analiz Etmek için DJI Terra’yı Tanıttı !

1kviews
DJI Terra

3D Modelleme ve Haritalama Yazılımı Kolay Analiz ve Karar Verme İçin Drone Verilerini Dijital Varlıklara Dönüştürüyor . 28 Mart 2019 – Sivil uçaklarda ve havadan görüntüleme teknolojisinde dünyanın lideri olan DJI, bugün drone verilerini dijital 3D modellere dönüştüren ve kolay analiz ve karar alma için haritalara dönüştüren yeni bir yazılım aracı olan DJI Terra‘yı tanıttı. DJI Terra, kamu güvenliği, inşaat, altyapı, tarım ve film endüstrilerinde çok çeşitli uygulamalar için havadan görüntüleri yakalamak, görselleştirmek ve analiz etmek için DJI drone teknolojisini kullanan işletmelere ve kuruluşlara olanak sağlar. “Ticari drone endüstrisinde lider olan DJI, kuruluşların drone teknolojisi ile operasyonlarını değiştirmelerine ve endüstrilerinde rekabet avantajı kazanmalarına yardımcı olan erişilebilir ve kullanımı kolay donanım ve yazılım çözümleri geliştirmeye devam ediyor” dedi. DJI’de Atılgan. “Hepsi bir arada bir haritalama ve modelleme çözümü olarak, DJI Terra, drone verilerinden değer elde etmeyi, çarpışma rekonstrüksiyonlarından kritik altyapı denetimlerine, tarım alanı haritalama ve inşaatına kadar birçok kullanım durumunda sonuç ve öneriler üretmeyi basit ve verimli kılıyor. site modellemesi. ”

3D Modelleme

Otomatik Uçuş Planlama ve Veri Yakalama

DJI Terra, ticari drone pilotlarının, yakalamak istedikleri alana veya nesnelere ve oluşturmak istedikleri harita veya 3D modeline bağlı olarak kullanımı kolay birkaç seçenekle otomatikleştirilmiş uçuşları hızlı bir şekilde planlamasına yardımcı olur. Üç görev planlama türüne sahiptir: Alan – Haritada özel bir poligonal uçuş bölgesi çizerek belirli bir alanı hızlı ve kolay bir şekilde yakalayın. DJI Terra, seçilen alana göre otomatik olarak verimli uçuş yolu seçenekleri oluşturur.

Yol Noktası – Yol noktaları ve uçak irtifa, hız, rota, gimbal pitch ve açı gibi ayarlanabilir parametreleri kullanarak bir alanda veya nesnelerin etrafında dinamik özel uçuş yolları oluşturun. Detaylara önem verilmesini gerektiren daha karmaşık görevler için, 3B Uçuş Görselleştirme özelliği, mevcut 3B modellerde görevlerin tasarımını ve simülasyonunu sağlar.

Eğik – Aynı rotayı birden çok kez otomatik olarak uçurarak ayarlanan zengin verileri yakalayın. Her uçuş, yeni ayrıntıları yakalamak için nesnenin veya varlığın ekstra net bir 3B modelini çoklu açılardan vererek, kameranın açısını otomatik olarak ayarlar. Gerçek Zamanlı Haritalama ve Ayrıntılı 3D Modeller Gerçek zamanlı haritalama özelliklerine sahip olan DJI Terra, drone pilotlarının drone ile uçarken hızlı bir şekilde 2D ortomosaik haritalar oluşturmasına izin verir, durum bilincinin kritik olduğu ve kararların birkaç dakika içinde alınması gereken zamana duyarlı görevler için idealdir. DJI Terra’nın hızlı işlem kabiliyeti, detaylı 2D ortomosatikler ve araç kazalarını yeniden inşa etmek, inşaat projelerindeki ilerlemeyi izlemek veya köprüler ve karayolları üzerinde büyük ölçekli kritik altyapı denetimleri yapmak gibi endüstriyel uygulamalar için kullanılan ayrıntılı 2D ortomosailer ve 3D model rekonstrüksiyonları aracılığıyla her türlü ortamın keskin ve gerçekçi sunumlarını sağlar. Kolay Veri Analizi Harita ve model oluşturmaya ek olarak, DJI Terra, kullanıcıların lineer mesafe, yüzey alanı ve hacimsel tahminler de dahil olmak üzere çeşitli ölçümler sağlayan kullanımı kolay analiz araçlarıyla verileri analiz etmelerine ve anında iç görü oluşturmalarına yardımcı olur. Devam eden projeler boyunca ekip iletişimini ve raporlamayı geliştirmek için açıklama etiketleri düzenlenebilir ve paylaşılabilir. Ayrıntılı saha incelemeleri ve kaza rekonstrüksiyon durumları için, DJI Terra’nın fotoğraf inceleme aracı, kullanıcıların model oluşturmak için kullanılan her fotoğrafı yakından incelemelerini sağlar, böylece kritik öğeleri belirleyebilir ve vurgulayabilirler.

Ürün hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x