HABERLER

DJI Dijital FPV Sistemi: Kutu İçeriği ve Öne Çıkanlar

1.2kviews

DJI, drone yarış endüstrisini yeni dijital FPV Sistemi ile yeniden tanımladı. Daha düşük gecikme oranları, çarpıcı HD çözünürlüğü ve sürükleyici bir FPV uçuş deneyimi sunar. Bu devrim niteliğindeki çözüm, her biri inanılmaz özelliklere sahip olan DJI FPV Hava Birimi Modülü, DJI FPV Kamera, DJI FPV Gözlükleri ve DJI FPV Uzaktan Kumandasından (RC) oluşmaktadır.

Burada, DJI FPV Sisteminin kutucuğunu açacağız ve standart kutu ile birlikte gelen her şeyi ortaya çıkaracağız. Bu ürünü mükemmel FPV çözümü yapan özellik ve özellikleri de vurgulayacağız.

Kutudan İçeriği ve Görünüm

DJI FPV Sistemi hakkında konuşacak çok şey var ama önce içeriden hızlıca bir göz atalım!

Kutu İçeriği

DJI FPV Sistemi, bir sonraki FPV maceranız için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Standart kutunun içinde bulabilirsiniz:

DJI FPV Hava Ünitesi Modülü

DJI FPV Kamera (4 M2 vida dahil) × 1 Koaksiyel kablo × 1 DJI FPV Hava Ünitesi × 13’ü 1 arada kablo × 1Anten (MMCX dirsek) × 2

Goggles Gözlük

DJI FPV Gözlükleri (köpük dolgusu dahil) × 1 Güç kablosu × 1 Anten × 4 Kafa Bandı × 1USB-C Kablo × 1Sleeve × 1

RC

DJI FPV RC (WB37 pil dahil) × 1

Öne Çıkanlar

FPV Yarışı İle Yeni Dönem

Yeni DJI HD Düşük Gecikmeli FPV İletim teknolojisi (DJI HDL FPV İletim), ilk kez kayda değer HD çözünürlük ve 28 ms’den daha düşük gecikme oranlarına sahip pilotlara yardımcı olarak FPV deneyiminizi inanılmaz yeni zirvelere yükseltmeye yardımcı olur!

8 Kanal, 8 Drone

Geliştirilmiş bir iletim teknolojisi ile, DJI FPV Hava Ünitesi, sekiz uçağın aynı anda uçmasına izin veren sekiz frekans kanalı ile donatılmıştır. Her pilot kendi kanalına sahipken, en iyi yarış deneyimini sağlayacak şekilde çapraz girişim azalır. ** Bölgeye bağlı olarak DJI FPV Gözlükleri için sekiz adede kadar kanal vardır (FCC: 8, CE / SRRC: 4, MIC: 3). Her kanalın 20 MHz bant genişliği vardır. Varsayılan kanal sekizdir ve bir seferde yalnızca bir pilot bu kanalı kullanabilir. Tüm kanallar 5.8 GHz frekansında çalışır.

Parazitsiz Dijital İletim

DJI HDL FPV İletim teknolojisi, sinyal bağlantılarını sabitlemek için pilotlara zorlu alanlarda uçarken daha fazla esneklik sağlamak için iki yönlü bir iletişim sistemi kullanmaktadır.

Pürüzsüz HD Görüntü Kalitesi

DJI FPV Goggles, 720p / 60fps’de destekler ve kaydeder ve 720p / 120fps HD canlı görüntü sunar. Bu yüksek kaliteli çözünürlük, 28 ms’den düşük gecikme oranlarıyla eşleştirilerek net bir görünüm ve hızlı performans sağlar.

1080p Havadan Görüntüler

Pilotlara 1080p / 60fps kayıt imkanı sağlayan DJI FPV Hava Ünitesi ile pitoresk konumlardaki nefes kesici videolar çekin.

7ms Düşük Gecikme Süresi

DJI FPV Hava Birimi ve DJI FPV Uzaktan Kumandası arasındaki gecikme süresi 7 ms’ye kadar inerek pilotların uçuş komutlarını daha hızlı göndermesini ve zorlu hava dublörlerini tamamlamasını sağlar.

Entegre Kontrol


4km Kontrol Mesafesi

Uçağın çalışması sırasında, DJI FPV Uzaktan Kumandası, DJI FPV Hava Ünitesini 4 km’ye kadar kontrol edebilir ve pilotların sürekli olarak sabit sinyal gücüyle daha uzağa uçmalarını sağlar. ** 4km maksimum iletim mesafesi; FCC: 4 km, CE: 0,7 km, SRRC: 4 km.

4’ü 1 arada Kapalı Çevrim Kontrolü

DJI FPV Remote Controller’nın kapalı devre yazılımı, kullanıcıların DJI FPV Goggles, DJI FPV Hava Ünitesi ve DJI FPV Kamera için uzaktan parametre ayarlamalarını sağlayarak stabilizasyonu arttırır ve çalışma hatalarını azaltır.


Dinamik Film Çekme Yetenekleri

DJI FPV Kamera, kullanıcıların çerçeveye daha fazla manzara çekmelerini sağlayan 150 ° ultra geniş açılı lense sahiptir. Pilotlar, farklı uçan senaryolardaki zorlukların üstesinden gelmek için üç kamera modu (Yarış, Standart, LED) arasından seçim yapabilir ve canlı bir görüntü elde etmek için ekran parlaklığını ve doygunluğunu ayarlayabilir.




0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x