HABERLER

CityCoco Comfort Elektrikli Scooter İle Şehrin Tadına Varın!

5.1kviews

Elektrikli scooterlara yeni bir soluk getiren CityCoco Comfort ile tanışın.

CityCoco Comfort ilk bakışta sağlam bir iskelete ve oldukça başarılı bir tasarıma sahip görünüyor. Şehir için olduğu gibi yazlık bölgelerde, toprak yollarda da sizi yarı yolda bırakmayacak ön ve arka hidrolik disk fren ve kalın tekerlekleri ile son kullanıcı karşısına çıkıyor.

(Sizi yarı yolda bırakmayacak ön ve arka hidrolik disk fren ve kalın tekerlekler)

Park halinde istenmeyen kazaları önlemek için gaz kontrol kolunu devre dışı bırakan müşürü ile CityCoco Comfort güvenlik konusunda oldukça tedbirli. Park lambası, özel mercek tasarımlı güçlü farları ve yan reflektörleri ile trafikte size çok yönlü bir farkedilme imkanı sunuyor. AB Standartları’nda yeterlilik kriterlerine sahip CityCoco Comfort sürüş konusunda gerçekten çok başarılı. Yalnız ya da sevdiklerinizle eğlenceli zaman geçirmek için tercih edebileceğiniz bu scooterın bir sarjı ile 40 km sürüş yapabilirsiniz. Tabi bu menzilde İstanbul yollarını düşünmekte fayda var. İstanbul’un yokuşunu, durdusunu kalktısını hesaba katarsak ortalama 30-35 km menzili var diyebiliriz. Esnek sürüş dinamiğine ve dikkat çekici tasarıma sahip CityCoco Comfort 5-8 saat arasında yeniden sarj olabiliyor.

(Scooterın bir sarjı ile 40 km sürüş yapabilirsiniz)

Keyifli zamanlar geçirebileceniz yeni nesil scooter için trafik sigortası gerekmiyor. Yalnızca ruhsat için 88 TL ve 15 TL plaka harcı ile trafiğe çıkmaya hazır olan CityCoco Comfort L1 sınıfı Motorlu Bisiklet kategorisinde kayıt ediliyor. 200 kilograma kadar tek kişilik oturma düzeni sağlayan ürün çeşitli aksesuarları ile kişiselleştirilerek, tarzınızı ve ruhunuzu yansıtmanız için sizi adeta yola çıkmaya teşvik ediyor.

Keyifli sürüşler!