DJIKarşılaştırma

Mavic Air 2 ; Bilinmesi Gereken Herşey Burada !

5.4kviews

Yeni Mavic Air 2 drone hakkında bilmeniz gereken her şeyi keşfetmek için okumaya devam edin. ActiveTrack 3.0 ve FocusTrack gibi akıllı özelliklerden Quad Bayer teknolojisi ve 48MP görüntüler gibi kamera özelliklerine kadar tüm Mavic Air 2 sorularınızı burada bulabilirsiniz!

Mavic Air 2 burada, tüm dünyadaki içerik oluşturucularda yaratıcılığı güçlendiriyor. Selefi ile karşılaştırıldığında Mavic Air 2, yükseltilmiş bir iletim sistemi , uçuş süresi, kamera performansı ve daha fazlasına sahip! Doğrudan ayrıntılara girelim.

Genel Bilgi

DJI Mavic Air 2

Mavic Air ve Mavic Air 2 arasındaki fark nedir?

Mavic Air 2 , DJI Fly uygulamasıyla yükseltilmiş kamera performansı, iletim sistemi, uçuş süresi ve daha akıcı bir uçuş deneyimi sunuyor . Mavic Air 2, 48MP fotoğraflar, 4K / 60fps video, SmartPhoto, HDR işlevselliği, FocusTrack, OcuSync 2.0 ve 34 dakikaya kadar uçuş süresi sunar.

Mavic Air 2 için hangi uygulamaya ihtiyacım var?

Mavic Air 2 yalnızca DJI Fly uygulamasıyla kullanılabilir. Modern bir kullanıcı deneyimi sunmanın yanı sıra, DJI Fly uçuş öğreticileri içerir, böylece nasıl güvenli bir şekilde uçabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Mavic 2 uzaktan kumandasını Mavic Air 2 için kullanabilir miyim?

Hayır. Mavic Air 2 yalnızca Mavic Air 2 uzaktan kumanda ile çalıştırılabilir.

DJI Smart Controller’ı Mavic Air 2 ile kullanabilir miyim?           

Evet. Mavic Air 2, gelecekteki bir ürün yazılımı güncellemesi yoluyla DJI Smart Controller ile uyumlu olacaktır .

Mavic Air 2 pervanelerini motorlara nasıl doğru şekilde monte edebilirim?   

Beyaz işaretli pervaneleri beyaz işaretli motorlara takın ve işaretsiz olanları birlikte takın. Havalanmayı denemeden önce tüm pervanelerin doğru şekilde takıldığından emin olun.

Mavic Air 2 ile DJI Goggles veya DJI Goggles RE’yi kullanabilir miyim?  

Hayır.

Mavic Air 2 su geçirmez mi?  

Hayır.

Mavic Air 2’ye ND filtrelerini nasıl takarım?

Hasarı önlemek için kamerayı dikkatlice tutun ve takmak veya çıkarmak için filtreyi yavaşça döndürün. Uçuş sırasında kazara ayrılmayı önlemek için ND filtrelerinin güvenli bir şekilde monte edildiğinden emin olun .

Kamera

Mavic Air 2 hangi fotoğraf ve video kalitesine sahiptir?

Fotoğraflar 12 MP, 48 MP ve RAW formatında çekilebilir. Mavic Air 2 , 1080p 240 fps’de 4K / 60fps video , HDR işlevselliği ve 8x ağır çekim özelliğini destekler.

Quad Bayer filtre teknolojisi nedir?

Mavic Air 2 , daha yüksek dinamik aralığa sahip bir görüntü üretmek için farklı pozlamaların kullanımını kontrol eden bir Quad Bayer filtresine sahiptir. Quad Bayer filtresi aynı zamanda çarpıcı yüksek çözünürlüklü görüntülere de katkıda bulunur.

Mavic Air 2 için hangi düz renk profilleri mevcuttur?

Mavic Air 2, düz renk profili olarak D-Cinelike’yi öne çıkarır, bu da vurgularda ayrıntılı ayrıntı kurtarma ve tonları ayarlama olanağı sunar.

H.265 video codec bileşeninin avantajları nelerdir?   

HEVC (H.265), H.264’ten daha yüksek bir video kodlama verimliliğine sahiptir ve daha az depolama alanı kullanarak daha fazla bilgi tutar.

Kamera ayarlarını manuel olarak kontrol edebilir miyim?

Mavic Air 2, manuel kamera ayarlarına sahiptir ve çekimlerinizi oluşturmak için size en üst düzeyde özgürlük sunar.

SmartPhoto nedir?

SmartPhoto , mükemmel şekilde optimize edilmiş bir çekim için HDR, HyperLight ve sahne tanımayı entegre eder. HDR görüntünüzün dinamik aralığını optimize etmek için gelişmiş algoritmalar kullanır, HyperLight düşük ışıklı sahnelerden gelen gürültüyü kaldırır ve sahne tanıma günbatımı, gökyüzü, çimen, kar ve ağaçların tanınmasına dayalı olarak kamera çekim parametrelerini optimize eder.


Akıllı Özellikler

Mavic Air 2 8K videoyu destekliyor mu? 

8K çözünürlük yalnızca Serbest ve Yol Noktası Hyperlapse modlarında kullanılabilir.

FocusTrack modu nedir?

FocusTrack üç akıllı izleme modundan oluşur: ActiveTrack 3.0, İlgi Çekici Nokta (POI) 3.0 ve Spotlight 2.0. ActiveTrack 3.0, hem engellerden kaçınma hem de nesne tanımayı uygulayan bugüne kadarki en iyi izleme teknolojimizdir. POI 3.0 ayrıca arabalar, tekneler ve diğer hareketli araçlar gibi nesneleri de izleyebilir. Spotlight 2.0 nesnenizi çerçevenin ortasında kilitli tutar. Bu akıllı izleme modlarının üçü de, gelişmiş bir hava fotoğrafçılığı deneyimi sunmak için birleştirildi.

Mavic Air 2 hangi akıllı uçuş modlarını destekliyor?  

Mavic Air 2, QuickShots, Hyperlapse ve FocusTrack’ı destekler . QuickShots, tek bir dokunuşla oluşturulmuş çarpıcı otomatik uçuş dizileridir. Hyperlapse, zamanı ve hareketi tek bir çekimde sergilemenizi sağlayan yaratıcı bir özelliktir. FocusTrack, sinematik çekimlerin oluşturulmasını kolaylaştıran akıllı izleme modları paketidir.

APAS 3.0 veya FocusTrack’ın kullanılamadığı video ayarları var mı?

APAS 3.0 ve FocusTrack, 60, 50 ve 48 fps’de 4K ve 120 ve 240 fps’de 1080p’de kayıt yaparken kullanılamaz.


Güvenlik ve Engel Algılama

Mavic Air 2 yardımcı LED ışığına sahip mi?   

Evet. Mavic Air 2 , uçuş sırasında gelişmiş görüş ve güvenlik için yardımcı bir ışığa sahiptir.

Mavic Air 2 çok yönlü engel algılama özelliğine sahip mi?     

Hayır. Mavic Air 2 ileri, geri ve aşağı engel algılama sağlar.

APAS 2.0 ve APAS 3.0 arasındaki fark nedir?

APAS 3.0 şu anda herhangi bir DJI drone’da en iyi engellerden kaçınma sunuyor. Sistem, çevresinin gerçek zamanlı bir haritasını çıkartarak son derece güvenli bir uçuş performansı üretir.

ActiveTrack 2.0 ve ActiveTrack 3.0 arasındaki fark nedir?

ActiveTrack 3.0, gelişmiş engellerden kaçınma ve nesne tanıma özelliklerine sahip olan DJI’nin bugüne kadarki en iyi izleme teknolojisidir. Ayrıca, konumunuzu tahmin etmek için algoritmalar kullanarak yüksek hızlı bir sahnede kaybolduktan sonra konunuzu yeniden tanımlayabilirsiniz.


Uzaktan Kumanda ve Şanzıman

OcuSync 2.0 nasıl geliştirildi?   

Yeni nesil OcuSync 2.0, 2.4 GHz ve 5.8 GHz’de çift frekans bantlarını destekler. Ayrıca, otomatik frekans değiştirme, H.265 kodlamalı daha düzgün görüntü aktarımı ve 10 km’ye kadar (engelsiz, parazitsiz ve FCC uyumlu) iletim beslemesi sayesinde daha güçlü parazit direnci sunar.

Mavic Air 2 uzaktan kumanda HDMI’yı destekliyor mu?   

Hayır.

Mavic Air 2’nin sinyal alımını nasıl iyileştirebilirim?  

Uzaktan kumandanın akıllı telefon kelepçesi antenlere sahiptir. Antenlerin uçağa doğru baktığından emin olun. Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, kullanım kılavuzuna bakın. Ayrıca, verici verici giyilebilir olmadığından ve telefonunuzda Wi-Fi ve Bluetooth’un kapalı olduğundan emin olun.

Yeni Mavic Air 2 uzaktan kumandanın avantajları nelerdir?

Yeni uzaktan kumanda, 240 dakikaya kadar uzatılmış pil ömrüne, daha rahat bir tutuşa, gelişmiş bir anten tasarımına ve optimize edilmiş bir profile sahiptir, böylece uçuş sırasında uçağınızı daha iyi görebilirsiniz.


Yazılım

Mavic Air 2 ürün yazılımını nasıl güncelleyebilirim?   

Ürün yazılımını DJI Fly uygulaması veya Mavic masaüstü yazılımı için DJI Assistant 2 (Mac ve Windows için kullanılabilir) aracılığıyla güncelleyebilirsiniz.

Uzaktan kumanda ve pil ürün yazılımı sürümleri eşleşmezse ne yapmalıyım? 

Ürün yazılımını güncellemek için DJI Fly uygulamasını veya Mavic için DJI Assistant 2’yi kullanın.


Mavic Air 2: Oyununuzu Geliştirin

Mavic Air 2 , içerik yaratıcıları, sosyal medya kullanıcıları ve yaratıcı sınırlarını zorlamak isteyen hava fotoğrafçıları için harika bir drone. Geliştirilmiş iletim sistemi, uçuş performansı ve kamera özellikleri sayesinde maceranızı açıp bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Şimdi al

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x