DJIFPV DroneHABERLERYeni Ürün

Yeni DJI X7’in Yer Kamerasının Görüntüleri Sızdırıldı

1.9kviews

Yeni bir DJI ürününün bir dizi görüntüsü sızdırıldı. DJI ın X7 serisi kamera ve lensler için yeni bir cihaz gibi görünüyor.

 DJI’nin Zenmuse X7’sini muhtemelen duymuşsunuzdur. Inspire 2 ve olası halefi ile çalışmak üzere tasarlanmış, entegre gimbal ile tamamlanmış kompakt bir Super 35mm bir kameradır. X7, 6K CinemaDNG ve 5.2K Apple ProRes görüntü özelliklerinde video çekiyor. 14 kademeli dinamik aralık ve dört ana lens setiyle X7, hava görüntü yönetmenlerinin favorisi haline gelmiş durumda.Aslında bazıları, bu kamera ve lens kombinasyonunun ürettiği kalitenin, daha yüksek taşıma kapasiteli dronları gerektiren çok daha büyük kameralara rakip olduğunu söylüyor.

Yeni Arayüz

Bu arayüz X4S ve X5S gimballed kameralar gibi bazı mevcut ürünlerin ileriye dönük uyumlu olmayabileceği anlamına gelebilir.

  • İki adet ağır hizmet tipi ısı emici
  • Roninler, tripodlar için çoklu montaj seçenekleri
  • Diğer girdilere göre hava koşullarına dayanıklı contalar gibi görünen şey
  • Dört iğneli video çıkışı
  • Bazı karbon fiber yapı

Şu anda burada çok fazla bilgi elimizde yok ancak gördüklerimiz bu ürünü çok ilgi çekici bir hale getiriyor.

 DJI’nin X7 kamerası ve lens hattı iyi işliyorsa (ve söyleyebileceğimiz kadarıyla), bu güzellikleri sadece hava sinematograflarından daha geniş bir kitleye sunmak mantıklı olacaktır. Halen yalnızca sağlam zeminde çalışan çok sayıda video uzmanı var ve çok saygın bir lens ve kamera kombinasyonunu zeminde kullanıma sunmak, mevcut ana lensler için tamamen yeni bir satış pazarı açmak anlamına geliyor olabilir.

Benzer ürünleri merak edenler altta yer alan videomuza göz atabilir ve YOUTUBE kanalımıza ABONE OL abilir.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x