HABERLER

DJI Mavic Air 2 kutu içeriği ve Detaylı incelemesi

5.2kviews

DJI Mavic Air 2 ile hava içeriğinizi bir üst seviyeye taşıma zamanı! Her içerik oluşturucuda yaratıcılığı güçlendiren Mavic Air 2, 48MP fotoğraflar, SmartPhoto, 4K / 60fps video, HDR işlevselliği, FocusTrack, 34 dakikaya kadar uçuş süresi ve çok daha fazlasını sunuyor! Mavic Air 2’yi kutusundan çıkarırken ve tüm özelliklerine göz atarken bize katılın.

Mavic Air 2 Kutusundan Çıkarma 

Aşağıdaki video Mavic Air 2 Fly More Combo için bir kutudan çıkarmadır .

 

Kutu içeriği :

DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air Kumanda

Öne Çıkanlar ve Özellikler

10km 1080p Video Aktarımı 34 Dakika Max Uçuş Süresi
HDR  FocusTrack
48MP Fotoğraf ve 4K / 60fps Video 8K Hyperlapse

Kamera Performansı

Her şey ayrıntılarda. Mavic Air 2 , sinema görüntüleri için çarpıcı kamera özellikleri sunar. Ne yapabileceğine bir bakalım.

48MP Fotoğraf

Dağlardan parıldayan resiflere kadar Mavic Air 2, Quad Bayer teknolojisi tarafından desteklenen 1/2 inç görüntü sensörü sayesinde çarpıcı fotoğraflar üretir. En sevdiğiniz çekimlerin çarpıcı 48 MP fotoğraflarını kristal netliğinde çözünürlükte yakalayabilirsiniz.

4K / 60fps Video

Mavic Air 2, zanaatlarını geliştirmek isteyen bir içerik oluşturucu için mükemmel olan 4K / 60 fps, 2.7K / 60 fps ve 1080p / 240 fps‘de olağanüstü video sunar. D-Cinelike mükemmel detayları koruyarak renkleri profesyonel gibi dönüştürmenizi sağlar.

HDR Video

Burada işler ilginç olmaya başlar. Mavic Air 2, yüksek performanslı Quad Bayer teknolojisi ile desteklenen HDR video ile birlikte gelir . Sensör mimarisi sayesinde HDR, katmanlı görüntüleri olağanüstü ayrıntı ve renkle yakalamanızı sağlar.

SmartPhoto

Mavic Air 2 , mükemmel şekilde optimize edilmiş bir çekim için HDR, HyperLight ve sahne tanımayı entegre eden SmartPhoto [1] özelliğine sahiptir . Hyperlight, görüntüleri birleştirip paraziti gidererek düşük ışık koşullarında çekilen fotoğrafları iyileştirir . Sahne tanıma, gün batımı, gökyüzü, çimen, kar ve ağaçların tanınmasına dayalı olarak kamera çekim parametrelerini optimize eder. HDR, görüntünüzün dinamik aralığını optimize etmek için gelişmiş algoritmalar kullanır. SmartPhoto, drone fotoğrafçılığına çarpıcı fotoğraflar çekmeyi kolaylaştıran akıllı bir yaklaşım sunar.

HDR Panorama

Sosyal medya küçük resmi, makale kapağı veya içerik makarası için ultra geniş destansı bir çekim arayan kullanıcılar için Mavic Air 2, DJI’nin canlı renkler ve ayrıntılarla etkileyici en gelişmiş panorama modunu sunar.

stabilizasyon

DJI’nın ünlü 3 eksenli gimbal sistemini kullanan Mavic Air 2, rüzgarlı ve dengesiz ortamlarda bile sinematik stabilizasyon sağlar. Bu, çekiminizin ne kadar zorlu olabileceğine bakılmaksızın mükemmel çekimler yapabileceğiniz anlamına gelir.


Sinematik Çekimler

FocusTrack, sinematik hava deneyiminiz üzerinde tam kontrol sağlayan inanılmaz derecede kullanımı kolay akıllı çekim modları paketidir.

ActiveTrack 3.0

Çekimlerle aynı zamanda sizi takip eden bir drone arıyorsanız , Mavic Air 2, ActiveTrack 3.0’ı kullanarak engellerden kaçınırken bunu yapabilir . DJI’nin bugüne kadarki en iyi izleme teknolojisini kullanarak, konumunuzu tahmin etmek için algoritmalar kullanarak öznenizi yüksek hızlı bir sahnede kaybolduktan sonra yeniden tanımlayabilirsiniz. Hem engellerden kaçınma hem de nesne tanıma iyileştirildi.

Gündem 2.0

Bu akıllı uçuş modu, uçarken nesnenizi çerçevenin merkezinde tutmanın sorunsuz bir yolunu sunar. Sadece konunuzu seçin ve uçun, bu kadar kolay!

İlgi Çekici Nokta 3.0, Mavic Air 2’nin uçtuğu otomatik bir uçuş yolu ve sabit bir nokta oluşturmak için gelişmiş konumlandırma teknolojisini kullanır ve nesnenizi çerçevenin merkezinde tutar. POI 3.0 aynı zamanda insanlar, arabalar ve tekneler gibi nesneleri de izleyebilir ve size yaratıcı film yapımı için daha fazla seçenek sunar.

8K Hyperlapse

Bu, harika görüntüleri profesyonel, sinematik sahnelere dönüştürmek isteyen içerik yaratıcıları için mükemmel bir özelliktir. Mavic Air 2, zaman ve hareketi avucunuzun içine koyar ve aynı çekimde gündüzden geceye geçişi sergilemenizi sağlar. 8K Hyperlapse , yaratıcı anlatılarınızı keşfetmenin inanılmaz bir yoludur, çekim konumunuzu seçmeniz yeterlidir ve uygulama saniyeler içinde otomatik bir sahne oluşturur! [2] Sonradan düzenleme gerekmez ve aralarından seçim yapabileceğiniz dört farklı Hyperlapse modu ile olanaklar sınırsızdır.

QuickShots

Her içerik oluşturucu, sosyal medya yayınlarını aydınlatacak çekim hayalleri yapar. Sadece birkaç dokunuşla QuickShots, yaratıcı potansiyelinizi ortaya çıkaran çarpıcı uçuş sekansları sunar. Hikaye şablonları müzik, özel efektler ve filtrelerle her şeyi bir üst seviyeye taşır. Eklenen elektronik görüntü sabitleme sayesinde Mavic Air 2’deki QuickShots daha önce hiç olmadığı kadar akıcı ve etkileyici.

Uçuş Performansı ve Güvenliği

Mavic Air 2 , güvenli bir uçuşu etkileyici uçuş performansıyla birleştirerek gökyüzünü fethetme konusunda güven verir.

OcuSync 2.0

Yeni nesil OcuSync 2.0 , 10 km’ye kadar video aktarımının yanı sıra doğrudan drone’dan 1080p FHD çözünürlüklü canlı akış sunar. [3] 1080p canlı yayın doğrudan uygulamada düzenlenebilir ve sosyal medyada paylaşılabilir. Farklı frekans bantları, H.265 kodlaması ile daha düzgün görüntü aktarımı ve önceki sürümlere kıyasla daha iyi sinyal performansı nedeniyle daha az parazit var.

Engel Algılama

Nihai uçuş deneyimi için Mavic Air 2’nin ileri, geri ve aşağı sensörleri vardır. Buna ek olarak, yardımcı bir ışık, zayıf aydınlatma koşullarında görüşü ve güvenliği artırır ve güvenli bir şekilde inmenize yardımcı olur. 

Gelişmiş Pilot Yardım Sistemleri (APAS) 3.0

APAS , karmaşık senaryolarda güvenilir engellerden kaçınmak için gelişmiş haritalama teknolojisine sahiptir [4] . Engellerden kaçınma, şu anda nerede olursanız olun daha güvenli bir uçuş deneyimi sunarak, drone’larının herhangi birinde şu anda en iyi DJI sunuyor.

Çift Frekanslı Uçuş

Mavic Air 2 her macera için tasarlandı. Farklı çekim ortamlarında parazitlenmeyi iyileştirmek için 2.4 / 5.8GHz çift frekanslı iletişim, uçuş sırasında gerçek zamanlı olarak en az parazite sahip bir kanala otomatik olarak ayarlanır. [5]

Pil ömrü

Yükseltilmiş bir itiş sistemi sayesinde Mavic Air 2 34 dakikaya kadar pil ömrü sunar, böylece artık mükemmel atış için acele etmenize gerek kalmaz. Mavic Air 2, Mavic Air’den daha uzun pil ömrü sunar, bu da daha uzun süre uçabileceğiniz ve yaratıcı potansiyelinizi artırabileceğiniz anlamına gelir.


DJI Fly Uygulaması

DJI Fly uygulaması içerik yaratıcıları için inanılmaz derecede basit bir kullanıcı arayüzü sunuyor. Sinematik şaheserleri yakalamanıza ve paylaşmanıza yardımcı olan kamera ayarlarına, gelişmiş işlevlere ve yaratıcı şablonlara erişebilirsiniz. 

Uzaktan kumanda

Uzaktan kumanda, çekim yaparken en üst düzeyde konfor için yükseltilmiş bir pil ömrüne ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Yeni kelepçeyi kullanarak farklı akıllı telefonları kolayca bağlayabilirsiniz ve entegre antenler mümkün olan en iyi uçuş deneyimini sunar.

ND filtreleri

Mavic Air 2 , mükemmel çekim için pozlamayı kontrol etmenizi sağlayan iki ND filtre seti ile birlikte gelir. ND 16/64/256 seti ise, fazla Combo Fly parçası olarak satın alınan ve sert ışık koşullarında deklanşör hızları ayarlamak için harika olabilir ND 4/8/32 seti düşük ISO değerlerinde parlak görüntüler çekmek için idealdir.

Oyun Yukarı

İçerik yaratıcıları, sosyal medya kullanıcıları, ve havadan fotoğrafçılar selefi Mavic Air 2 bir özellikleri ile karşılaştırıldığında Mavic Air 2. ile memnun olacaktır geliştirilmiş iletim sistemini sonraki seviyeye yaratıcı çalışma alarak daha, uçuş süresi ve. Yani, şimdi maceranızı geliştirdiğinize göre, oyununuzu geliştirmenin zamanı geldi!

Şimdi al

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x