HABERLER

Yılın en iyi drone fotoğrafları belirlendi

1.5kviews

4. Geleneksel Dronestagram Fotoğraf Yarışması’nın kazananları açıklandı

Dünyanın dört bir yanından profesyonel fotoğrafçılar ve amatör drone hayranlarını bir araya getiren 4. Geleneksel Dronestagram Fotoğraf Yarışması’nın kazanan fotoğrafları açıklandı.

Fotoğraflar Doğa, İnsanlar, Şehir ve Yaratıcılık alanında üç farklı bölümde yarıştı

Gökyüzünün yeni hakimleri droneların göz alıcı kareleri dördüncü defa yarıştı. Yarışmada fotoğraflar 3 farklı kategoride değerlendirildi. Dronestagram’ın idari yöneticisi Guillaume Jarret, “Bu yıl sunulan fotoğrafların kalitesi karşısında şaşkına döndük. Yetenek kat sayısı ve teknoloji hatırı sayılır derecede yükselmiş” dedi ve ekledi “En can sıkıcı kısım jüri üyelerinin her kategoride üçten fazla fotoğrafı ödüllendirmek istemeleriydi”. National Geographic’in Yolculuk ve Macera alanlarında yardımcı fotoğraf editörü Jeff Heimsath yarışma ile ilgili olarak “Bu yarışmadaki fotoğrafların yaratıcılıkları karşısında şaşkına döndüm. Seçim yapmak gerçekten çok zordu.  Yarışma kesinlikle dünya çapındaki dronelarla çekilmiş en iyi fotoğrafları ortaya çıkardı” dedi.

Doğa, İnsanlar, Şehir ve Yaratıcılık alanında üç farklı bölümde yarışan 8000 fotoğrafın kazananları sizlerle. Keyifli seyirler!