AKSİYON KAMERALARÜRÜN İNCELEME

GoPro Hero 6 Black Çıktı: Yeni GoPro’nun Fiyatı, Detayları ve İncelemesi Burada!

2.2kviews

GoPro Hero 6 Black 499 dolar! Hero 6 Black 4K formatında 60 fps, 1080p formatında ise 240fps video kayıt ediyor ve GP1 chip ile 2 kat performansa sahip!

(GoPro’nun yeni modeli Hero 6 Black)

Ve beklenen GoPro Hero 6 Black’in fiyatı ve detayları geldi ve satışa çıktı. Aksiyon sporları tutkunlarının en gözde oyuncağı, geniş açılı lensi ve aksesuarları ile çok sevilen GoPro yeni kamerasının özelliklerini ve fiyatını bugün yaptığı basın açıklamasında duyurdu. Merakla beklenen kameranın bir süredir dedikoduları dolaşmaktaydı. Best Buy mağazasında gizlice çekildiği öne sürülen GoPro Hero 6’nın görüntülerinin sahte çıkmasının ardından şirketin 42 yaşındaki CEO’su Nick Woodman bir açıklama yapmış ve GoPro Hero 6 Black’in detaylarını merak eden kullanıcılarına Amerika’nın San Francisco şehrinde düzenlenecek olan lansmanı beklemeleri gerektiğini söylemişti.

(GP1 adını taşıyan yeni chip GoPro Hero 6 Black’in Hero 5 Black’ten 2 kat daha hızlı çalışmasını sağlıyor)

Yeni Hero 6 Black’in detaylarına bakalım. Hero 6 Black’in Hero 5 Black’ten ilk farkı 1080p formatında 240fps video kayıt özelliği ile gelmesi. Bu özellik kullanıcılarına oldukça rahat bir slow motion video çekme deneyimi sunacak. Ayrıca GoPro hızını arttırmaya devam ederek yeni bir chip ile geldi. GP1 adını taşıyan yeni chip GoPro Hero 6 Black’in Hero 5 Black’ten 2 kat daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Bu da GoPro Hero 6 Black için daha iyi aktarım hızı, gelişmiş dijital görüntü sabitleme ile düşük ışık performansı anlamına geliyor. 10 metreye (33 fit) kadar da suya dayanıklı olan ürünün bu özelliği daha önce de vardı. Eskiye göre titreşim önleyici özelliği arttırılan GoPro Hero 6’nın fiyatı ise Amerika’da 499 dolar olarak açıklandı. 

GoPro Fusion’ın fiyatı açıklandı ve yeni Karma paketi GoPro Hero 6 Black ile geliyor

5.2K 30 Fps video kayıt özelliğine sahip GoPro Fusion, sanal gerçeklik (VR) videoları için şu ana kadar yapılmış en gelişmiş görüntü kaydedicisi olarak anons edilmişti. Merakla beklenen GoPro Fusion’ın fiyatı ise Amerika’da 699 dolar olarak açıklandı. GoPro’nun “OverCapture” adını verdiği yeni özelliği ise oldukça merak uyandırıcı.  Woodman yaptığı açıklamada “Karma” adlı dronelarının Hero 6 Black ile tamamen uyumlu olduğunu açıkladı. GoPro’nun yeni kameralarının ön siparişleri için bize oyuncakhobi.com‘da ulaşabilirsiniz!