DJI Osmo Mobile 2 oyuncakhobi.com
DRONEHABERLERÜRÜN İNCELEME

DJI Osmo Mobile 2 satışa çıktı!

1.7kviews

Dünya devi lider drone markası DJI, Osmo serisinin en yeni üyesi Osmo Mobile 2 adlı el gimbalını satışa sunduğunu duyurdu! 

DJI Osmo Mobile 2 oyuncakhobi.com

Hobi kullanıcıları için eğlenceli ürünler sunan DJI’ın yakın zamanda drone startup şirketi Ryze Robotics ile bir araya gelmesinin ardından ortaya çıkan ilk ürünleri Tello isimli akıllı mini drone olduğunu öğrenmiştik. Üst üste yeni ürünler duyuran DJI’ın yenilenmiş el gimbalına yakından göz atarak, ürün ile ilgili biraz fikir edinelim.

Osmo Mobile 2 Teknik Özellikler

*Boyutlar: 295×113×72 mm *Ağırlık: 485g *Model: OM170

Osmo Mobie 2 Gimbal Özellikleri

*Güç Tüketimi: 1.2 W *Kontrol Aralığı: *Pan: ±160° *Tilt:±155° *Mekanik Kontrol Aralığı: *Pan:±170° *Roll:-90° to +70° *Tilt:±170° *Azami Kontrol Hızı: 120°/s *Uyumlu Mobil Cihaz Genişlik Aralığı: 58.6 – 85 mm

Batarya Özellikleri

*Model: 2ICR19/66 *Türü: 18650 LiPo *Kapasite: 2600 mAh *Enerji: 18 Wh *Voltaj: 7.2 V *Sarj Sıcaklığı: 5 – 40°C *Çalışma Sıcaklığı: 0 – 40°C *Çalışma Süresi: 15 saat (Gimbal ideal koşullarda tamamen dengedeyken) *Sarj süresi 2 saat.

Wireless

*Model: Bluetooth Low Energy 4.0

DJI Osmo Mobile 2 oyuncakhobi.com

Osmo Mobile 2 hareketli çekimlerde kullanılmak için tasarlandı

Tutkunuz ve rotanız ne olursa olsun, kimden ilham alırsanız alın, taşınması kolay ve uzun pil ömrüyle Osmo Mobile 2 çantanızda mutlaka bulunmasını isteyeceğiniz bir ürün. Osmo Mobile 2 hareket halindeyken video çekmek için üretildi. Yapmanız gereken tek şey takip edilmesini istediğiniz objeyi seçerek Active Track özelliğine güvenmeniz. Üstün teknolojiyle donatılmış olan sensörleri ve fırçasız motorlarıyla hareketi sağlar. İster bisiklet üzerinde hafif bir sarsıntıda kayıt yapıyor olun isterseniz ani bir şekilde zıplayın görüntüleriniz bozulmayacaktır. DJI, Osmo Mobile 2’ye bu konuda oldukça güveniyor. 

Osmo Mobile 2 hakkında sıkça sorulan sorular

  • Osmo Mobile 2 herhangi bir telefonla kullanılabilir mi?

Osmo Mobile 2 58.6-84.8 mm genişliğinde ve 8.4 mm kalınlığındaki mobil cihazları destekliyor. Bu özellikler şu an satışta bulunan birçok telefon ile uyumludur.

  • Osmo Mobile 2’ye ilk defa nasıl çalıştırabilirim?

Adım 1: İlk olarak OM2’yi doğru bir şekilde sarj etmeniz gerekiyor. Eğer düşük güçteki bir batarya ile denerseniz  cihaz açılmayacaktır.

Adım 2: Akıllı telefonunuzu OM2’ye bağlayarak cihazın dengesini ayarlayın.

Adım 3: Cihazın güç düğmesine basın ve üç saniye basılı tutun. Ardından DJI Go uygulamasına girerek OM2’yi seçin. Uygulama üzerinde karşınıza çıkan talimatları takip ederek cihaz için gereken aktivasyon ve ilk ayarları yapın.

  • Osmo Mobile 2 ile telefonumun eşleşmesi için hangi sistem gereksinimlerine ihtiyaç var?

OM2 Bluetooth 4.0 özelliği ile akıllı telefonlarla eşleşmesi için hazırlandı. Bluetooth 4.0 şu anda satışta bulunan telefonlar için standart olarak bulunuyor. Ancak yine de satın almadan önce telefonunuzun bu özelliğe sahip olduğundan emin olmanız yararınıza olacaktır.

  • SmoothTrack ve Lock modları arasında nasıl geçiş yapabilirim?

OM2 çalışır durumdayken tetik bölümüne bir defa bastığınızda SmoothTrack ve Lock modları arasında geçiş yapabilirsiniz.

  • Osmo Mobile 2’yi tekrar merkezi konuma nasıl alabilirim?

OM2 çalışır durumdayken tetik bölümüne 2 defa bastığınızda cihaz tekrar merkezi konuma geçecektir.

  • Osmo Mobile 2 kullanırken ön ve arka kamera arasında nasıl geçiş yapabilirim?

OM2 çalışır ve akıllı telefonunuzla eşleşmiş durumdayken tetik bölümüne üç defa basmanız halinde ön ve arka kamera arasında geçiş yapabilirsiniz.