FlightHub DJI oyuncakhobi.com
HABERLER

FlightHub ile drone takımınızı yönetin

1.3kviews

Çinli drone üreticisi ticari drone çözümleri için FlightHub adında yeni bir uygulamayı Denver’da gerçekleştirilen “AirWorks Conference”ta duyurdu. Enerji, tarım ve inşaat sektöründe yaygınlaşan drone kullanımları desteklemek için hazırlanan FlightHub, uygulama üzerinden 10 ve daha fazla drone kontrolüne destek veriyor. FlightHub, DJI’ın internet sitesinden satın alınamıyor. DJI bu ürünü enterprise üyeliğine sahip olan satış kanalları aracılığıyla dağıtıyor. FlightHub’ı firmanızda kullanmak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

FlightHub DJI oyuncakhobi.com

FlightHub ile birlikte otonom drone uçuşları için 10 ve daha fazla drone rotası belirleyebilir ve bu rotaları uçuş takımınız içerisinde yer alan insansız hava araçları ile paylaşabilirsiniz. DJI yakın zamanda “California Fire Protection District” ile yaptığı anlaşmada bu sistemin özel bir uyarlamasını kullandı. DJI, 120 dronu aynı anda havalandırdı ve multikopterleri optimize etti.

FlightHub DJI oyuncakhobi.com

FlightHub üzerinde üç farklı kullanıcı girişi var; Admin, Captain ve Pilot. Admin, FlightHub üzerinde takım belirleyebilme yetkilerine sahip ve aynı zamanda ekibe Captain da atayabiliyor. Pilot kullanıcısının ise hiçbir şekilde bu hesaplar üzerinde değiştirme ve yeni ekip üyesi ekleme şansı olmuyor.

Soru&Cevap

FlightHub DJI oyuncakhobi.com

  • DJI Flighthub’a nasıl ulaşabilirim?

DJI FlightHub’a kurumsal çözümlerinizde size destek olacak olan drone uzmanımız Mert Can aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Mert bey size kurumsal drone çözümlerinde ihtiyacınız olan her türlü konuda yardımcı olacaktır. Mert bey’e 0850 500 55 15 numaradan 1106 dahili numaradan ulaşabilirsiniz. Uygulamayı indirmek için: http://bit.ly/2heB8Uj.

  • FlightHub üyelik çeşitleri nelerdir?

FlightHub uygulamasının üç farklı üyelik sistemi var; Basic, Advanced ve Enterprise. Bu seçimi yapmadan önce isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı doğru bir şekilde analiz etmenizi öneriyoruz. FlightHub sisteminde canlı yayın videolarına dört kişiye kadar ulaşabilirsiniz. Araştırma ve durum teftiş işlemlerinde kullanmak amacıyla yapılacak olan uçuşlarda Advanced ve Enterprise üyeliklerini öneriyoruz.

  • FlightHub ile birlikte kaç adet drone uçurabiliriz?

Flighthub ile birlikte Basic versiyonundan Advanced’e arasında 5 ila 10 drone desteklemektedir. Daha fazla kontrol ve uçuş hakimiyetine sahip olmak için Enterprise üyeliğini düşünebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin.

  • FlightHub üyeliğimi nasıl aktif hale getirebilirim?

Satın alım esnasında kullandığınız e-mail adresi aynı zamanda üye girişi yapacağınız ID’niz olarak da kullanabilirsiniz. www.dji-flighthub.com adresinden “create your dji account” bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz.

  • FlightHub içerisinde yer alan Admin, Captain ve Pilot arasında ne gibi farklılıklar var?

Admin FlightHub üzerindeki hesaptan sorumludur. Şifre değişimleri, üyelikler ve DJI üyeliğinde yapılacak tüm değişikliklerden sorumludur. Admin ayrıca uçuş takımına Pilot ekleyebilir ve daha geniş izinlere sahip olan Captain da ekleyebilir. Pilot ise DJI Pilot bölümünde sadece veri bildirimi yapabiliyor, sistem üzerinde herhangi bir yetkisi yok.

  • FlightHub sistemini dronum ile birlikte nasıl eşleştiririm?

FlightHub sistemini DJI Pilot uygulaması yoluyla drone ile eşleştirebilirsiniz. Bu işlem için mutlaka internet erişimine sahip olmalısınız. Her insansız hava aracı bir drone takımına bağlanabiliyor. Eğer yeni bir drone eklemek ya da çıkarmak isterseniz Admin olan kişiden bunu yapmasını istemeniz gerekecektir.

  • FlightHub üzerindeki uçuş kayıtları transfer edilebilir mi?

Hayır.

  • FlightHub sistemi kullanıcı datalarını nasıl koruyor?

DJI FlightHub kullanıcı datalarını korumak için Ernst & Young / SOC2 işbirliğinden yararlanıyor.